Skip to main content

Hi280 - Regal s policama na više razina

Hi280 regal s policama na više razina i s umetnutim podestom, je izgrađeni regal s policama ugrađenima u dvije ili više razina. Donja polica je nosač podesta. Stupovi su jaki i dimenzionirani, tako da nose opterećenje od poda prema gore. Polica je dizajnirana za montažu na više razina, a često se koristi u većim skladištima za rezervne dijelove ili tamo gdje je potrebno skladištenje brojnih artikala, ponajprije artikala s niskim prometom.

Baza montaže na više razina je Hi280 regal s policama, koji se sastoji od EK stupova izrađenih od prethodno pocinčanog čelika debljine 1,2 mm. Stupovi mogu biti dvostruki kad podržavaju obje razine polica i prilaz ili jednostruki kada podržavaju niže police i podeste sa samostojećim gornjim poličnim jedinicama.

Koncept se temelji na poznatom regalu s policama HI280 kao proizvodu na više razina s umetnutim podestom. Dizajn zahtijeva visoko održivi kapacitet pojedinih komponenti, što rezultira proizvodom koji otvara velike mogućnosti planiranja optimalnog načina skladištenja.

Ukupni obujam može se koristiti za skladištenje i rukovanje. Artikli niže frekvencije uskladišteni su na višim policama, dok su oni s većom frekvencijom uskladišteni na nižim policama. Ovakvi proizvodi se koriste u različitim područjima te predstavljaju rješenje za skladištenje u pogledu optimalnog korištenja skladišnog prostora, koje je optimalnije od bilo kojeg drugog proizvoda.

Dimenzija

Visina: do 15000 mm. Klasična montaža je za dvije ili tri razine, uključujući podest. Međutim, za neke klijente rade se i četiri razine.

Veličina

Objekt za skladištenje je često ograničavajući čimbenik.

Kapacitet nosivosti

Nosivost gornjih polica je ista kao i ona donjih polica (od 75 kg do 400 kg).
Međutim, višerazinske strukture potrebno je pojedinačno izračunati i provjeriti.