Skip to main content

Gonvarri Material Handling je vodeći paneuropski proizvođač i ponuđač visokokvalitetnih rješenja za skladištenje u industriji i gospodarstvu, koja se prodaju na tržištima diljem Europe pod brandovima  Constructor, Kasten, Dexion, Stålteknik i Kredit. 

Naš asortiman proizvoda obuhvaća širok spektar proizvoda, od inovativnih paletnih regala i regala s policama do tehnologije za ured i rješenja za arhive.

Mi isporučujemo više od proizvoda i možemo pružiti kompletan paket usluga, uključujući savjetovanje, planiranje i održavanje, bilo da se radi o zahtjevu za paletne regale za opremanje skladišta ili distribucijskog centra, bilo da se radi o zahtjevu za regale s policama za muzeje, urede ili knjižnice.

Bez obzira na vaše zahtjeve, Gonvarri Material Handling može znatno doprinijeti poboljšanju vašeg poslovanja stvaranjem prvoklasnog radnog i skladišnog okruženja. 

Dexion - svjetski lider u proizvodnji rješenja za skladištenje.

Od predstavljanja prvog svjetskog i trenutačno najpopularnijeg kutnog sistema s prorezima (prije više od pedeset godina), ime Dexion je postalo sinonim za učinkovito i praktično skladištenje bilo koje vrste. Od jednostavnih kvalitetnih polica, preko učinkovitog skladištenja za urede i trgovine, do profesionalnih arhivskih sistema; od regala za sitne dijelove do paletnih regala i podesta za skladišne prostore, Dexion ima najbolji sistem za vas.

S Dexionom ste riješili skladištenje!