Skip to main content

Osim naših standardnih sistema, možemo vam ponuditi i potpuno prilagođene proizvode.

Naša polazna točka su potrebe našeg klijenta. Kroz temeljito razumijevanje razvijamo rješenja orijentirana prema klijentu, kako bi se zadovoljile potrebe klijenata, kakve god da one bile.

Osim naših standardnih sistema, možemo ponuditi i potpuno prilagođene proizvode. Mi isporučujemo više od proizvoda, a možemo vam ponuditi i potpuni paket usluga, uključujući konzultantske usluge, planiranje skladišta i prostora, održavanje i podršku.

Naš partnerski pristup temelji se na međusobnom povjerenju i visokokvalitetnim rješenjima koje se razvijaju u suradnji s našim klijentima, sve kako bi postigli znatan doprinos pri poboljšanju njihovog poslovanja, pružajući im optimizirana rješenja za skladištenje.

Rukovanje paletom

S više od 9000 montaža diljem svijeta, DEXION je stekao iskustvo tijekom mnogih desetljeća kao izumitelj i proizvođač velikih sistema paletnih regala.

Nauči više
Rukovanje sitnom robom

Uz širok izbor polica koje odgovaraju različitim mogućnostima i bogat asortiman plastičnih posuda za spremanje sitne robe, možemo ponuditi i cjelovita rješenja za bilo kakvo skladištenje sitne robe ili područje za preuzimanje iste.

Nauči više
Rukovanje dugackom robom

Dexion konzolni regalni sistem za skladištenje lakše dugačke robe (npr. drvo, cijevi, letvice ili slični materijali) kod koje je potreban siguran i jednostavan pristup.

Nauči više
Skladišni i radni prostori

Bilo da vam je potrebno poboljšati iskoristivost prostora u vašem skladištu ili osigurati sigurnost vašim radnicima, postoji niz sistema i proizvoda kojima vam možemo pomoći.

Nauči više