Skip to main content

Dexion će vam sve isporučiti u savršenom stanju i na vrijeme, bilo da vam je potreban jedan regal ili kompletan višestruki proizvod u vrijednosti od milijun funta.

Bez obzira na to koji vam je Dexion proizvod potreban,  bit će vam isporučen u savršenom stanju i na vrijeme, bilo da vam je potreban jedan regal ili kompletan višestruki proizvod u vrijednosti od milijun funta. Dexion će osigurati da njegove vještine i resursi budu uvijek usmjereni na potpuno zadovoljavanje svih vaših potreba.

Dexion će uvijek osigurati da:

  • se proizvodi isporučuju u skladu s dogovorenim vremenskim rokovima,
  • se svi proizvodi isporuče u savršenom stanju,
  • su proizvodi u potpunosti montirani od strane educiranog i iskusnog osoblja,
  • se montaža odvija u dogovorenom vremenskom rasporedu,
  • se sukladno dogovoru dokumentiraju metode montaže, gdje god je to potrebno,
  • nakon završetka montaže proizvoda isti bude ispravno predan (s odgovarajućom dokumentacijom za krajnjeg korisnika).


Iz naše duge povijesti kao vodećeg dobavljača skladišne ​​opreme diljem svijeta, Dexion je izgradio mrežu vlastitih podružnica i vanjskih distributera. Naši distributeri mogu vam pomoći na lokalnoj razini i organizirati da naši proizvode budu isporučeni i montirani gotovo bilo gdje u svijetu.

Upravljanje projektom

Uz bogato iskustvo u upravljanju projektima i montaži, Dexion je u mogućnosti isporučiti sve proizvode po sistemu „ključ u ruke“. U svakom slučaju, u potpunosti se uzima u obzir:

  • Rack Installationobavljanje cjelokupnog posla u skladu s dogovorenim metodama, uputama i specifikacijama,
  • partnerski rad s drugim izvođačima, kako bi se isporučilo najbolje rješenje,
  • fleksibilnost glede promjene u zahtjevima,
  • pružanje kompletne dokumentacije i certificiranje montiranog proizvoda, u skladu s lokalnim propisima i zakonima.

Sigurnost je bitan dio isporuke i montaže naših proizvoda. Poduzimamo sve napore kako bi se osiguralo sigurno radno okruženje u svim područjima realizacije projekta. Naša široka geografska prisutnost pomaže nam da osiguramo brzinu usklađivanja s lokalnim zahtjevima i propisima u svim područjima montaže naših proizvoda. Naši stručnjaci za upravljanje projektima osigurat će isporuku te će uvijek premašiti vaša očekivanja.

Što kažu naši klijenti

"Our warehouse function was previously outsourced and we have wanted to bring it in-house for some time. Working with Constructor Sweden we have gained a number of advantages including obtaining better control of our warehouse logistics. Other anticipated benefits are reduced costs and improved conditions for our staff.”
- Sarah Lundqvist, Project Manager, Octapharma

Certifikati i nagrade