Skip to main content

Savjetovanja - Isporuka - Rješenja - Postprodaja

Bez obzira na vaše zahtjeve, Gonvarri Material Handling može znatno doprinijeti poboljšanju vašeg poslovanja stvaranjem prvoklasnog radnog i skladišnog okruženja. 

Mi isporučujemo više od proizvoda i možemo pružiti kompletan paket usluga, uključujući savjetovanje, planiranje i održavanje, bilo da se radi o zahtjevu za paletne regale za opremanje skladišta ili distribucijskog centra, bilo da se radi o zahtjevu za regale s policama za muzeje, urede ili knjižnice.

Savjetovanja

Naši iskusni i obrazovani prodavači, inženjeri i projektni menadžeri mogu vam pružiti vrijedan uvid u rješavanje skladišnih potreba naših klijenata.

Nauči više
Isporuka & montaža

Dexion će vam sve isporučiti u savršenom stanju i na vrijeme, bilo da vam je potreban jedan regal ili kompletan višestruki proizvod u vrijednosti od milijun funta.

Nauči više
Zdravlje i sigurnost

Naša predanost sigurnosti ide i dalje, sve s ciljem pomoći našim klijentima glede sigurnog rada i održavanja naših proizvoda.

Nauči više
Servis & Održavanje

Cilj nam je nastaviti raditi s našim klijentima i pri pružanju stalne podrške u vezi s održavanjem i servisiranjem naših proizvoda.

Nauči više