Skip to main content

Regal s policama montiran na pokretne jedinice vode se po tračnicama, a te pokretne jedinice se podudaraju širinom i dubinom sa standardnim veličinama Hi280.

Cjeloviti regalni sistemi mogu osigurati vrlo sigurno skladištenje, budući da pokretne jedinice mogu biti pričvršćene zajedno i pristup odobren samo jednoj osobi, zajedno s kodom za otvaranje sistema.

Hi280 pokretni regal s policama izrađen je od prethodno pocinčanog čelika za police, dok su pokretni dijelovi izrađeni od čelika premazanog epoksidnom smolom. Kotači pokretne baze kreću se po tračnicama postavljenim u podu ili montiranim izravno na postojeće sučelje. Unatoč velikim opterećenjima (do 15 tona), red polica lako se može premjestiti i ručno.

Veliki izbor raznovrsne dodatne opreme za Hi280 regal s policama, proizvod čini jednostavnim za konfiguriranje.

Elektronske su opcije dostupne preko kontrolne ploče osjetljive na dodir, lagani dodir na gumb na kontrolnoj ploči je sve što je potrebno za otvaranje potrebnog poličnog prolaza.

Učitavanje

Maksimalna nosivost jednog reda polica kada se ručno pomiče iznosi 40 tona. Jednako bloku od 20 odjeljaka na policama napunjenim s 2000 kg po odjeljku.

Shelving

1000 do 3000 mm u visinu

dubinu od 300 do 500 mm

Kapacitet nosivosti (po polici)

75kg – 400kg