Preduzeće Dexion u istočnoj Europi pokrenulo nove internet stranice

  • Preduzeće Dexion u istočnoj Europi pokrenulo nove internet stranice

Preduzeće Dexion u istočnoj Europi pokrenulo nove internet stranice

Sa namjerom da naglasi široku paletu svojih proizvoda, preduzeće Dexion je u istočnoj Europi pokrenulo nove internet stranice.

U sklopu svoje politike širenja prisutnosti u istočnoj Europi, preduzeće Dexion je pokrenulo nove internet stranice u Ukrajini, Bugarskoj, Moldaviji, Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori. Sve te internet stranice su na jeziku država u kojima se nalaze. Oni koje zanima široka paleta proizvoda preduzeća mogu saznati više tako da posjete lokalnu internet stranicu i pročitaju informacije u svom vlastitom jeziku.

Internet stranice Dexion omogućuju vam da dobijete predstavu o proizvodima kako sa aspekta njihovog sastava tako i upotrebe kojoj su namijenjeni.

»Preduzeće Dexion trudi se podržavati istočnoeuropsko tržište. Zbog velike potražnje odlučili smo se da povećamo prisutnost na tom području i našim strankama omogućimo lakši, neposredni i prilagođeni pristup informacijama o našoj širokoj paleti rješenja za skladištenje.

Isto tako širimo našu postojeću mrežu distributera preko povezivanja sa snažnim i stručnim preduzećima koja dobro poznaju lokalna tržišta logistike i sistema za skladištenje u istočnoj Europi. Da bi pomogli distributerima i sa namjenom da naglasimo prisutnost preduzeća Dexion na tom području, odlučili smo se da pokrenemo internet stranice preduzeća za sve istočnoeuropske države sa detaljnim informacijama o preduzeću, proizvodima i uslugama u jezicima tih država.

Te internet stranice su u tim državama od velike pomoći svima koje zanima paleta rješenja za skladištenje preduzeća Dexion,” kazao je Florin Rotaru, vođa izvoza u preduzeću Dexion Storage Solution.

Nove internet stranice su koncipirane tako da posjetiocima nude sve informacije uz najjednostavniji pristup. Pozivamo vas da posjetite naše nove internet stranice i radujemo se vašim povratnim informacijama kao dijelu naše kulture neprestanog poboljšavanja.

O preduzeću

Dexion je vodeće preduzeće na europskom tržištu na području različitih rješenja, od regala za palete do arhiva. Dexion nudi široku paletu rješenja za skladištenje koja se proizvode u fabrikama u Njemačkoj, Rumuniji, Finskoj i Rusiji.

Preduzeće se ističe na tržištu zbog kombinacije visokokvalitetnih proizvoda i vrhunskog nivoa usluga. 50-godišnje iskustvo preduzeća Dexion na področju izrade regala za palete i različitih sistema za skladištenje dokaz su da je preduzeće predano visokoj kvaliteti i neprestanim inovacijama.